CRAVT se mění na DEXIS

Sloučení firem CRAVT, HYPRESS a DEXIS Czech Republic pod společnou značku - DEXIS Czech Republic.

K 1.1. 2023 dojde ke sloučení společností DEXIS Czech Republic, CRAVT a HYPRESS East Europe.  Společně budeme působit pod značkou DEXIS Czech Republic. Díky tomuto významnému sloučení zákazníci získají ještě širší sortiment pro průmyslovou údržbu a výrobu a moderní technické a logistické služby – to vše na jednom místě.

  1. Ložiska
  2. Těsnění
  3. Hydraulika
  4. Pneumatika
  5. Ochranné pracovní pomůcky
  6. Maziva a průmyslová chemie
  7. Řemeny a řetězy
  8. Služby a řešení

Kompletní sortiment naleznete ZDE.

DEXIS v celé Evropě

DEXIS Czech Republic je součástí skupiny DEXIS Europe, která působí ve 12 evropských zemích na 230 prodejních místech se 4 000 odborníky z různých odvětví.  

Svým zákazníkům nabízí mechanické, pneumatické a hydraulické převodové prvky a systémy, produkty pro automatizaci, komplexní obrábění kovů, nástroje pro údržbu a široký sortiment ochranných pomůcek. Součástí jsou nadále služby logistické, optimalizace dodavatelského řetězce a řízení skladů.  

Vysoké nároky na kvalitu, bezpečnost a životní prostředí. DEXIS nabízí vlastní značky převodových prvků 4MP a ochranných pracovních pomůcek Opsial, které tyto cíle splňují.

 

„Zákazníci v dnešní době vyžadují co nejlepší servis, spolehlivou dodávku zboží, služeb a řešení z jednoho místa. Jako DEXIS Czech Republic využíváme moderní technologie, díky nimž dojde ke zjednodušení a zrychlení komunikace jak se zákazníky, tak i s dodavateli. Jsme členem silné skupiny DEXIS, jejímž záměrem je sjednocovat lokální firmy a vytvářet tak silné společnosti,“ popisuje Martin Havránek, generální ředitel společnosti DEXIS Czech Republic.

 

29 let zkušeností

Společnost CRAVT poskytuje řešení v oblasti převodových prvků již od roku 1993. Dlouhodobě spolupracuje s předními světovými výrobci jako SKF, Schaeffler, Henkel, Ewellix a dalšími.

Odborníci na hydrauliku a pneumatiku

Firma HYPRESS East Europe působí na trhu od roku 2008. Patří mezi odborníky v oblasti spojovacích prvků pro hydrauliku a pneumatiku. Součástí jejího sortimentu jsou hydraulické hadice, hydraulické spojovací prvky, pneumatické hadice a trubky, pneumatické válce, průmyslové hadice či mazací technika.

Od roku 1782

Za DEXIS Europe stojí silná skupina DESCOURS & CABAUD, jejíž historie sahá do roku 1782, období průmyslové revoluce, kdy se společnost specializovala na velkoobchod s hutním materiálem. Dnes, o více než dvě století později, DESCOURS & CABAUD působí ve 14 zemích světa a zaměstnává 14000 lidí. Pokračuje ve svém rozvoji na principech rodinné společnosti, kterou charakterizují otevřenost – jednota – odvaha.