DEXIS v České Republice

DEXIS Czech Republic je předním partnerem pro průmysl. 

Jako DEXIS Czech Republic, partner pro průmysl a bezpečnost, přinášíme svým zákazníkům prostřednictvím logistických center v Praze a Brně komplexní služby a řešení v oblasti OOPP a dodávek pro výrobu.

Ochranné pracovní pomůcky

Divize OPP nabízí výdejní automaty SafetyBox a servis dýchacích masek a filtračně ventilačních jednotek. Díky 28 letům zkušeností poskytuje komplexní sortiment jako ochranu těla a rukou, reflexní oděvy a obuv, ochranu obličeje, hlavy a dýchaní a jednorázové pracovní oděvy.

Výkresové díly pro výrobu

Divize OEM přináší díly a spojovací materiál na základě výkresových požadavků zákazníka. Nabízí materiálovou, kvalitativní kontrolu a servis na míru ve spolupráci s evropskými a asijskými výrobci.

CRAVT, odborník na ložiska a související strojní součásti

CRAVT, jakožto člen DEXIS Europe, poskytuje řešení v oblasti převodových prvků už od roku 1993. Je autorizovaným distributorem řady značek,  jimiž jsou například SKF a Schaeffler. Nabízí svým zákazníkům ložiska, gufera, hydraulické manžety, o-kroužky, maziva, řetězy, klínové a ozubené řemeny, řetězová kola a řemenice a mnoho dalších. Díky svým prodejním a servisním centrům v Táboře, Písku a Českých Budějovicích disponuje 12 000 produkty skladem a možnosti dodání do 24 hodin.

Více o CRAVT se dozvíte na zde.