DEXIS – vždy po ruce

DEXIS Czech Republic je součástí skupiny DEXIS. Ta je odborníkem v oblasti řešení a služeb pro průmysl.

DEXIS jako odborník na řadu průmyslových odvětví podporuje růst a výkon zákazníků prostřednictvím nabídky řešení a služeb pro průmyslovou údržbu. Přináší inovace v rámci průmyslové revoluce 4.0 a přitom klade důraz na zajištění bezpečnosti, zdraví a ochranu životního prostředí. Hlavními závazky společnosti jsou

  • Geografická a lidská blízkost
  • Rozsah a konkurenceschopnost sortimentu
  • Dostupnost produktů
  • Odbornost v odvětví
  • Zaměření na výkon

DEXIS v Evropě

DEXIS Europe působí ve 12 evropských zemích na 230 prodejních místech s 4 000 odborníky z různých odvětví. Přichází s nejširší nabídkou na trhu a to především v oblasti mechanických, pneumatických a hydraulických převodových prvků, automatizačních systémů, obrábění kovů, produktů pro údržbu a ochranných pomůcek. Klade důraz na kvalitu a prostřednictvím svých značek 4MP a OPSIAL nabízí technické produkty pro průmyslovou údržbu a osobní ochranní prostředky.

Svým zákazníkům poskytuje služby na míru. Ať už ty logistické, jako řízení skladu, řešení přepravy a dodávek nebo optimalizaci dodavatelského řetězce. Dále také OOPP, tedy např. individuální přizpůsobení oblečení, obuvi, ochrany sluchu či brýlí. Zákazníkům pomůže i s automatizací fakturace, dematerializací či datovou inteligencí.